Gavrila Principa 46, Beograd
060/40-30-609
Old London Pub

O Nama

Osnovani smo 2014, u samom centru Beograda, sa idejom da dočaramo duh i šarm britanske prestonice svim pravim pivopijama.

O Nama

Postali smo poznati po svom širokom izboru od preko 70 vrsta piva iz 20 zemalja, kao I pijuckanju tih piva uz partiju bilijara, pikada ili stoni fudbala. Puno znanja i truda smo uložili da uz pivce možete da klopate jedinstvene specijalitete poput kraljičinog i kraljevog burgera, 5 vrsta kobasica, dimljenih rebaraca i butkica, ali i specijalteta od piletine.

Ljudi nas prepoznaju i po autentičnim telefonskim govornicama, čuvenim bakingemskim stražarima, ali i slikama starih mostova Londona i Beograda koje na jedinstven način povezuju duh dve metropole.
Pab se prostire na tri nivoa sa baštom, i svaki predstavlja priču za sebe koju morate sami da doživite.

Pored piva i klope poznati smo i po sjajnim svirkama i zvucima dobrog rock n rolla, kao i po tematskim večerima gde možete da uživate u kvizovima, ili karaokama.
U pabu možete da organizujete i team building, a oko 200 mesta će biti sasvim dovoljno da se zaposleni maksimalno opuste.

Kutak za sportski trenutak

Žive svirke

Od Stones-a do Arctic Monkeys-a, od Peppers-a do Oasis-a, a nećemo zaboraviti ni ex yu pop rock scenu, svake subote žive svirke u fantastičnoj atmosferi.

Nema ništa bolje od hladnog Carlsberga ili opijajućeg šmeka Long Island koktela dok vam na uvce svira neki od naših bendova hitove rock ‘n’ roll-a.

Copyright © Old London Pub 2024