Pivce za živce – veliki izbor piva, preko 70 vrsta i nećemo se tu zaustaviti!

Kako je i veliki grčki mislilac Platon rekao, ko zna koje godine pre nove ere, „mudar je čovek taj koji je izmislio pivo“, tako smo i mi rešili da pokažemo svetsku genijalnost odabravši za vas preko 70 vrsta piva iz preko 15 zemalja sveta. Kod nas možete da osetite ukus piva iz Južne Afrike, SAD-a, Belgije pa sve do nama omiljene Velike Britanije i zemalja gde je pivo tečni hleb – Nemačke, Češke, pa zašto ne i uskoro Srbije.

Kako biste u potpunosti uživali u čarima piva za vas smo spremili i deset točenih uživanja, od irskog crnog dragulja Guinness-a, preko monaškog savršenstva Grimbergena i nemačkog pšeničara Erdingera, do srpske craft pivare Kaš, kao I specilatite Rezano pivo – pola svetlo pola tamno.

Ako vam je malo pola litre i litar piva u krigli, tu je za vas i metar piva – 11 različitih točenih piva, a ako je i to za vas laganica, tu je i točilica od 3 litre piva – pa budite sam svoj majstor.

Kako bi se zbližili sa našim pivima najbolje je da dođete i probate ih u toplini našeg pub-a, a za one koji više vole da se pre avanture pripreme – tu je i naš beer card – sa ponudom i detaljnim opisom svakog od njih.

Pozdrav našim pivopijama uz reči još jednog velikog čoveka:

„Ubio bih sve u ovoj sobi za kap slatkog piva!“ – Homer Simpson